Analsex vill den här kvinnan ha

Jag måste få något stort i min anal nu

Jag är en 36-årig kvinna som har börjat bli mycket intresserad av analsex. Det är något som jag verkligen njuter av och tycker är så skönt när en man tränger in i min anal och jag känner hur det fyller upp mig. För mig är det en sexuell upplevelse som jag inte kan få nog av och jag vill därför träffa en man som också delar mitt intresse för analt sex.

Jag är också öppen för andra typer av sexuella upplevelser och vill gärna träffa någon för att utforska detta tillsammans. För mig är det viktigt att mannen ser bra ut och är trevlig, åldern spelar mindre roll, men gärna en man som är lite mer vältränad och har en god fysisk hälsa.

När jag träffar någon för analsex så är det viktigt för mig att det är en ömsesidig upplevelse. Det handlar om att båda parterna ska känna sig bekväma och trygga under akten. Jag är inte intresserad av någon som bara vill ha analsex för sin egen skull, utan jag vill ha en man som vill ge mig den njutning jag söker och samtidigt njuta själv.

Jag har en fin kropp och tar hand om mig själv genom att träna och äta hälsosamt. Jag vill att mannen jag träffar också ska ta hand om sig själv på samma sätt, för mig är det viktigt att attraktionen är ömsesidig. Jag är öppen för ett mer seriöst förhållande, men det är inget som är ett krav från min sida.

En annan sak som jag verkligen gillar är att ta sexiga bilder under sexet. Det ger mig en extra krydda och något att titta tillbaka på och njuta av senare. Jag poserar gärna på bilder och vill gärna att mannen jag träffar också ska tycka om det.

Jag bor i en mindre stad och hoppas att jag kan träffa en man som också bor här eller som kan tänka sig att resa hit för att träffas. Jag ser fram emot att träffa en man som vill utforska anal sex med mig och som också är öppen för andra sexuella upplevelser. För mig handlar det om att ha kul och njuta av livet.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *