Smal tjej som söker en knullkontakt

Jag vill ha en KK som jag kan träffa för att ha sex med

Jag har länge känt att jag behöver utlopp för min sexualitet, men har inte varit redo för något fast förhållande. Därför har jag bestämt mig för att söka efter en knullkontakt. Jag vill ha någon som jag kan träffa för att ha sex med, utan krav på att det ska vara mer än så.

Jag ser mig själv som en attraktiv tjej, med en normal kropp. Jag är ganska smal, men har ändå kurvor på de rätta ställena. Jag tränar regelbundet och tar hand om min kropp, så jag förväntar mig att du också ser bra ut och tar hand om sin kropp.

Jag vill ha någon som jag kan lita på och som är diskret. Jag vill inte att någon annan ska veta om våra träffar, så det är viktigt för mig att du är en pålitlig person som kan hålla vårt lilla arrangemang hemligt. Jag vill också att du är öppen för att testa nya saker i sängen, och att du är villig att ta ledningen ibland.

Jag har hört talas om många olika sätt att hitta en knullkontakt, men jag har valt att söka online. Det känns tryggt och jag kan lära känna personen lite bättre innan jag träffar dem i verkligheten. Jag har registrerat mig på flera olika sexsajter, där jag söker efter en man som vill ha en avslappnad relation med mig.

Jag förväntar mig inte att vi ska träffas varje vecka, men det skulle vara bra om vi kan ses regelbundet, när vi båda har tid och lust. Jag vill inte att det ska bli en åtagande som tar upp all min tid, men samtidigt vill jag ha en knullkontakt som jag kan lita på och som jag vet kommer att finnas där för mig när jag vill ha sex.

Jag har tidigare haft en knullkontakt som jag träffade ganska regelbundet, men vi avslutade vår ”relation” när han fick en flickvän. Jag vet att det inte är något för alla, men jag trivs med att ha en person som jag kan ha sex med när jag känner för det, utan krav på något annat.

Jag är öppen för att träffa en man i olika åldrar, men jag föredrar att min knullkontakt är någon som är i min ålder eller äldre. Jag trivs med att prata med någon som har liknande erfarenheter i livet och som förstår vad jag söker efter.

Så därför söker jag efter en KK som jag kan ha avslappnat sex med, utan krav på något mer seriöst. Jag vill att du är en pålitlig person som ser bra ut och som är öppen för att testa nya saker i sängen. Jag trivs med att söka efter en knullkontakt online och hoppas att jag snart hittar någon som passar mig.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *