Knulla mamma? Syndig MILF söker ung älskare…

knulla mamma syndig milf söker älskare

Hej allesammans…

jo det är så att jag nyligen har skilt mig från min man eftersom vi helt enkelt inte klickade detta betyder att jag är öppen för nya möjligheter här i livet… jag är trött på att dejta äldre män och tänkte att det kanske är dags att porra sig med killar i 20 års åldern nu… min f.d man var 59 år gammal… för övrigt så är jag själv 43 men alla säger att jag inte ser ut att vara en dag över 30…

om du vill träffa mig så bör du vara mellan 20 till 25 år och behandla mig som en prinsessa… om jag vill att du ska slicka min fitta när vi ligger och ser film tillsammans så ska du göra detta utan att ifrågasätta mig… okej? detta är villkoren jag och jag hoppas du respekterar dessa… jag träffar endast 100% seriösa killar som vet vad diskretion är för någonting… tycker inte om killar som går runt och skvallrar om sina senaste ligg, patetiskt i mitt tycke! åhh mamma vill knulla nu…. kom och ge mig kuk!

OBS: jag går inte med på rollspel som t.ex ”mamma knullar sin son, mamma och son knullar, son knullar mamma” eftersom jag tycker detta är avskräckande… så ha ett friskt psyke om du vill sexa med mig… förstått? Tänder du på sexnoveller med incest eller incestnoveller överhuvudtaget så behöver du inte kontakta mig!!!

Denna KNULLANNONS är placerad under:

 • sexnoveller
 • https://www shitvapin net/tag/sex-med-mamma/
 • bröder knullar sina systrar
 • incestnoveller
 • sexnoveller mamma
 • sexnoveller incest
 • söker knulla
 • https://www shitvapin net/tag/mamma-knullar-sin-son/
 • sexnoveller mor och son
 • mamma son noveller
 • insest berättelser
 • sexnoveller mor son
 • noveller
 • sex med mamman
 • https://www shitvapin net/tag/knulla-mamma/
Klicka här för att svara!

En kommentar

 1. Hej! Är 20 år.
  Tyckte du var väldigt läcker, du väljer filmen medans jag går ned och slickar din fitta tills du brister…
  Hälsningar Ted

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *