En kvinna intresserad av rimming

Kvinna söker rimning i Hallstahammar

Denna annons och min profil är endast till för sexkontakter som inte har några problem med rimning. Du måste slicka mitt rövhål och jag kommer inte att svara dig om du inte är intresserad av det i första hand.

Den som vill knulla mig ska vara säker på att de inte har något emot det när jag sitter på ditt ansikte och tvingar dig att slicka mig i rumpan. Rimming är verkligen inte något för nybörjare och jag vill absolut inte överväldiga dig eller tvinga dig att göra det om det äcklar dig.

Det finns tillräckligt många killar som säkert skulle ställa sig i kö bara för att få lukta på min rumpa, så var tacksam om jag ens svarar på ditt meddelande. Tja, eftersom det förhoppningsvis bara är kompetenta män här nu så är jag nyfiken på om mitt nästa sexmöte också blir en skön upplevelse.

Danielle (47)

Denna KNULLANNONS är placerad under:

  • https://www shitvapin net/kvinna-soker-rimning-i-hallstahammar/
Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *